Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar el teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i realitzar tasques analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra política de cookies.

Més informació D'acord

Com aprofitar tot l'espai de casa.

Finques Sip

Us heu trobat mai que l’espai a casa cada vegada és més reduït?. Les dimensions dels habitatges cada cop son més justes i a l’hora nosaltres tenim més coses que ocupen més lloc, l’ordinador, la consola, la bici, el patinet, els joguets dels nens…. La solució tradicional passa per llogar o comprar un traster, però això pot ser poc  pràctic per les coses que utilitzem en el dia a dia.

Però hi ha un espai en tots els habitatges que ningú utilitza i que multiplica per dos la superfície de casa nostra . Una empresa americana Bumblebee Spaces, ha desenvolupat una tecnologia que ens permet pujar i baixar a voluntat els nostres mobles del sostre. Pots tenir un espai diàfan sense armaris, llit ni tauletes i quan ho necessitis simplement demanar-ho amb comandament a distància o per ordres verbals. Però això no acaba aquí, aquesta tecnologia et permet saber on has deixat el paraigües o les Claus del cotxe.

Ara mateix el cost d’aquesta solució decorativa és molt elevat, però no trigarà gaire a implantar-se sobre tot a les grans ciutats on el preu de l’habitatge per m² és molt més car.